2 127 hozzászólás

Hozzászólás küldése
 1. T. Atalanta…pontozás elmaradt !

 2. Szia Z!
  AZ angol BAJNOKSÁG Köv fordulojában kėtszer van a Man. CITY

  1. Szia!
   Köszi, kijavítva.
   Üdv
   Zoli

 3. Az alábbi olasz meccsek a ‘legaseriea.it’ szerint (érthető okok miatt) elhalasztva az alábbiak napokra:
  Sampdoria – Fiorentina 19/09/2018
  Milan – Genoa 31/10/2018

 4. Szia Zoli,

  mikortól lehet tippelni a forma 1re?

  Üdv,

  1. Hali
   Valószinüleg csak jövōhëten mert akkor lesz a legközelebb futam

 5. Szia Zoli! A Maritimo-Santa Clara meccs vasárnap lesz! A Portimonense-Boavista meccs hétfőn lesz! 😉😉

 6. Szia Zoli

  Úgy tűnik, h a Maritimo – Santa Klára vasárnap lesz és nem szombaton.

  1. Szia!
   A Maritimo meccset átraktam vasárnapra, viszont a Boavista meccs hiába van hétfőn, nálam, úgy ahogy az előző szezonban, csak vasárnapig tippelhető.
   Üdv
   Zoli

 7. A VIDI-Debrecen mérkőzés előrehozva. (2018.08.10. 20:00) Szegény fiúk bele fognak fáradni ebbe a sok tili-toliba. Csak nehogy egyszer eltévesszék, ki ellen kell labdarúgni…

 8. A VIDI-Mezőkövesd mérkőzés elhalaszva.Szegény fiuk elfáradtak.

  1. Hát igen, ez a sorozatos terhelés nagyon fárasztó lehet.
   Ha a BL döntőig kellene menetelni, akkor nem is indulnának a bajnokságban?

   1. Igen,ez az amiért a Honvéd kiesett az EL-ból.Ők a magyar bajnokság színvonalát szeretnék emelni szereplésükkel,csak az nb1-re akarnak koncentrálni.

   2. Zoli,
    ebben a helyzetben viszont a ‘többiek tippjei’ láthatóvá váltak, nyilvánosak az inkriminált meccset tekintve (MOL Vidi-Mezőkövesd). Ez némi plusz kalkulációra is okot, lehetőséget adhat a furfangos sporttársaknak (vagy klónjaiknak?) a vékony etikai határon billegve, pláne, ha még a bónusz lehetőségük is meg van a fordulóra. Nem kéne egyszerűen újra tippelhetővé tenni a holnapi meccskezdésekig ezt az összecsapást is? (Mivel még az időontját sem tudjuk.) Üdv.

    (Tényleg, mi lesz, ha a döntőig menetelnek? Egy év múlva játsszák le az elmaradt NBI.-es meccseiket egy hét alatt, a BL győzelemük után? S csak utána lesz magyar bajnok hirdetve? Akkor aztán meg ott a nyakukon a szuperkupa döntő, a klub világbajnokság és még meg kell mérkőzni a Vidinek a Dél-Amerikai Bajnokkal is, stb. A Nemzetek Ligája szépreményű sorozaton is nyilván nagy elvárások fogalmazódhatnak meg a Vidi játékosai felé, azt is valahogy egyeztetni kell. Jobb ennek elejét venni…)

 9. Kedves Zoli!
  A VB (és a többi sporteseményt) összesítő pontok már nem elérhetők?
  Vissza lehetne eeket állítani?
  Köszi,
  Laci

  1. Tiszteletem.
   Nekem megvan a 2017/18-as összetett ranglista végeredménye .xls (Excel) file-ban. Ha kapok egy e-mail címet, elküldhetem. A VB-ről szakaszonként a helyezésekről .jpg file-ok vannak, de csak az ‘énkörnyéki’ pozíciómra fókuszálva.
   Üdv. (Remélem nem sértek szerzői jogokat.)

   1. Kedves Axis!
    Amennyiben van lehetőség, akkor megköszönöm a segítségét.
    A címem: gurumester [kukac] freemail [pont] hu
    Kösznettel:
    Laci

    1. Az említett file-okat elküldtem. (Ez idáig, egy hideg kisfröccs.)

  2. Szia!
   Visszaállítani bonyolult lenne, mert akkor elvesznének a hazai bajnokság tippjei.
   Üdv
   Zoli

   1. Kedves Zoli!
    Eselteg valahol a VB serlegben meg van még ez a lista?
    Köszi,
    Laci

  3. Ha érdekel, nálam pedig itt pihen az összes bajnokság + BL/EL összesítettjei kb 1-32 helyezésekkel.

   1. Szia!
    A VB összesített is meg van estleg?
    Ha igen, akkor axis-nál írtam a mail címem – és a nagy melegre tekintettel – egy nagyfröccs biztos tulajdonosa leszel.
    Köszi,
    Laci

    1. Áttolva a VB, de csak 1 – 29.
     axis sapkáját pont nem látni, talán ő nézeget a 30.helyen felfelé.
     Thx nem vok boros, le is zavartam most egy fincsi Tripel Karmeliet-et.

     1. Kolléga,
      axis a VB-n 29. lett, 197 ponttal, holtversenyben. Mindössze 1 ponttal elmaradva nemes vetélytársa (coulti) mögött. (A 100. helytől lefelé viszont én nem dokumentáltam. Khmm…)

      1. Ment válasz, csak moderálásra vár.

 10. Köszönöm a játékot, és a gratulációkat!Gratulálok mindenkinek!! Nagy meccs volt, igazi dicsőség ilyen tippbajnokat legyőzni! Remélem idén nem felejtem el a forduló kezdés időpontjait , és harcba szállhatok az összetettben is!

 11. Gratula tzuiko!
  Az EB után a VB-t is behúztad -> a fejlődésed megkérdőjelezhetetlen!
  Analógiában következik a NB ( Naprendszerbajnokság ), ahol 8-an indulnak majd. A Plutó és a többi törpebolygó kérését a nagytiszteletű SSFA ( Solar System de Football Association ) nem engedélyezte. Ez van.

  7végétől indul a Mennyei, kezdődik a darálás.

  1. Némileg közel állván a témához: Erősen nehezményezem a négy Galilei hold meg sem említését, méretük de leginkább koruk indokolná részvételüket. Valamint a Nibiru (uborkaszezonálisan mindig feltételezett óriásbolygó) helyből kizárását is ellenzem. Támogatom egy addigra függetlenedett Hold kolónia és a ‘Mennyeiből’ a Kisvárda indulását, de ez utóbbi az első kalapba kerüljön ám! Valamint meggyőződésem, hogy a Plutót re kell habilitálni. Mert ez kérem így nem más mint szemenszedett negatív diszkrimináció, antiglobalista, xenofóbgyanús, álláspont. Az SSFA elnöke monnyonle!

   1. Vhol egyetértek, vhol kettőt, vhol kevésbé ( végeredmény 2:1 a + ).
    A kevésbéhez:
    Nyilván sorsolás függő és ha mindenkit indulni engednének, így a kiemelések ( mert 8 sapka lesz ) miatt szinte biztosan a 8 profi jutna tovább. A csopmeccseken így nevetséges eredmények születnének, pl egy vérprofi Jupiter vs Callisto előre le lenne forogva, a meccs nem kevés gólt hozhatna és nem kérdés, h kinek a javára. És. Amennyiben 1 csoportba kerülne mondjuk az Eris a Makemake-vel, ez pedig érdektelenségbe fulladna, a családtagokon kívül szinte nem lenne néző ( MTK – Mosonmagyaróvár ). Ha egy pillra a nézőknél maradunk, akkor pl egy Pornóapáti – Bugyi női meccs sokat dobhat a nézettségen, azaz ha lenne mondjuk a Haume-nek és Ganimédesznek női csapata, ott már jelentős bevételnövekedéssel lehetne számolni!
    Szóval nehéz ügy, az a gyanúm, h a SSFA-t megvesztegették ( sicc innen FIFA, Katar a first mii, télen nézzük majd a nyárit – vicc kateg. ).
    Elnézést mindenkitől, ha egy kicsit csapongtam és csajoztam is, de tényleg kiborít ez a hímsovinizmussal átitatott, helyenként homofób ( na ez talán nem baj ) hozzáállása a SSFA-nak. Brrr!

    Viszont nagyon el tudnák képzelni egy SS ( Naprendszer ) vs K-90S ( Kepler-90 system ) két legjobb csapata közötti szuperkupa döntőt. Na de ezt majd akkor.

    1. Jėėėzus! Hová kerültem:)
     (de azėrt egy Tatuin-Naboo u19-et megnėznėd ėn is 🙂

 12. Tiszteletem.
  Gratulálok a VB győztes tzuiko sporttársnak. Köszönöm a beszélgetéseket ufodaninak, sajnálattal állapítom meg, hogy coultinak ismét sikerült maga mögött tartania, s köszönet Zolinak a játék nagyszerű menedzseléséért. Mindenkinek jó nyaralást kívánok, üdv.
  (Azért a trófeát csak Philipp Lahm vitte fel a pályára. Most ennyi jutott…)

  1. Pedig figyeltelek, mėg gyōzelmi esėlyeid is lehettek volna, csak jobban kellett tippelni 🙂 a lėnyeg hogy kijött a különbsėg ės mėrföldekkel megelōztelek :))
   Amúgy csak nekem volt feltünō a sok egy gólos mėrkōzės?

   1. Köszönöm a kitüntető figyelmet. ‘Jobban tippelni’: Annyi szakmai titkot elárulok, hogy a végén kockáztattam, hogy az első 10-15 helyezés helyett jobb pozíciót érjek el. A csapatok azonban csak részben voltak hajlandók követni az elvárásaimat. Így jártam… A ‘mérföldes’ különbséghez gratulálok, de komolyan. Egygólos meccsek: (Talán más tippelők is értik a finom célzást.) Az elején valóban sok volt és sajnos 4.5 év múlva szerintem még több ilyen lesz -egyéb negatívumokkal együtt- a létszám növelésnek, higításnak, (igazi!) európai csapatok visszaszorításának köszönhetően. De ennek kifejtése már feszegetné e helynek a kereteit. Szerintem ez volt az utolsó viszonylag jó foci VB. Bár a 4 évvel ezelőtt számomra kétség kívül emlékezetesebb…

 13. Üdv mindenkinek!
  Részemről jót játszottam, bár a szerencse ismét nagyon elkerült, de ettől függetlenül élveztem.
  Biztosan sokan voltak olyan játékosok mint például Én, akik csak a Világbajnokság miatt játszottak!
  Ezúton szeretném megköszönni a “tippeldmeg” minden munkatársának, Zolinak, aki nevét sokszor hallottam
  illetve egyszer a segítségére is szorultam, természetesen minden játékosnak is, akik részt vettek a
  játékban!Legközelebb remélhetőleg nem lesz ennyi 0 pontos bónuszmeccsen és számolni kell velem a végjátékban! 🙂
  Puszi, pacsi mindenkinek!

 14. Szia Zoli! Olyan kérdésem van hogy az Nb1 első fordulóra mikortól lehet tippelni?

  1. Szia!
   Holnaptól lehet rá tippelni.
   Üdv
   Zoli

 15. Mázli, hogy az oroszok figyelnek az időzítésre. (Nyilván volt project feasibility study.) A Dudelange – Videoton mérkőzés (BL!) nem ütközik a francia-belga meccsel. Micsoda marketing veszteség lett volna a FIFA-nak…

 16. Amennyiben Weltmaister megnyerné, akkor az ordas nagy bunda és újrajátszást fogok követelni Zolitól !

  1. Deviszontakkorazonban: Linekernek igaza lesz, végül mégiscsak egy ‘német’ nyer.

 17. Érdekel néhány vélemény.
  A tizenegyesek elvégzése ~90 %-ban szabálytalanul történik, ezt tegnap is láthattuk. (Kb. 100 éves szabály, hogy a labda elrúgásának _pillanatában_ a kapusnak a gólvonalon vagy a mögött kell lennie. Erre sorra előremozdulnak, s a bíró nem szankcionál.) A szabályt ugyan szemmel láthatóan is, néha elmagyarázzák, de a kapusokat ez nem befolyásolja. A másik, hogy a tizenegyest rúgó játékos eddigi ismereteim szerint nem torpanhatott meg, de erről most olvastam valamit, hogy változott, akár meg is állhat nekifutás közben. A lényeg, hogy ne csináljon lövőcselt. Ezt elfogadom, mint változást. Na de ez a gólvonalról való kiugrás a kapusoknál? Alig lenne védhető egy normálisan/átlagosan rúgott tizi a fizika törvényeit figyelembe véve. Nem csak ‘szerintem’…

  1. A kapus elmozdulása a vonalról tizinél sárgát kell érnie a szabály szt. Senki nem tartja be, érthetetlen h nincs szankció.

 18. Szia Zoli!

  A felhasználónevet mióta lehet módosítani,Ronaldo miatt kérdezem,akinek egy 9-es került pluszba neve mellé,én úgy tudom nem lehet azon változtatni,persze nem azért,mert jelentőségét érezném,csak szimplán érdekel.

  Köszi előre is,további jó szurkolást mindenkinek a VB-hez!

  1. Szia!
   A felhasználónevet nem lehet módosítani. Viszont meg lehet adni egy becenevet is, és ki lehet választani, hogy melyik legyen a megjelenített név.
   Üdv
   Zoli

 19. Kérdés a nagy öregekhez:
  A két csapat ilyen végsőkig kiélezett helyzetében mi alapján lehet tippelni egy Panama-Tunézia meccset? Hazai pálya előnye?

  1. Először is R.I.P. axis!

   Ugyan nem engem szólítottál meg, viszont egyértelműen ki lehet venni a 2. kérdőjeledet. Mivel a szaranszki gyémántlábúaknak is piros-fehér-kék a színük ( ahogy Panamáé is ), ezért igen. Tehát a vége 2:1 lesz Tunéziának 😀

   Mellesleg köszi dajcsok:
   http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=94436324407_1755144084553.jpg

   1. Az első mondatot nem tudom értelmezni. A többire: valóban nem.

 20. Hogy is mondta Lineker?…. S a vėgėn mindig a nėmetek nyernek 🙂

  1. “Football is a simple game. Twenty-two men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans always win.” Igaz, ma a végére csak 21 maradt, de a többi stimmt 🙂

   1. Újratöltve Linekertől
    “A futball egyszerű játék, amelyben 22 férfi kerget egy labdát 82 percig, majd kiállítanak egy németet. Aztán még 13 percig 21 férfi kerget egy labdát, és a végén a németek valahogy kibaszottul nyernek.”
    ( egy tizit nem kaptak meg a svédek )

  2. Lineker módosított.
   “Football is a simple game. Twenty-two men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans no longer always win. Previous version is confined to history.”

 21. zefi 2.csoportkör Uruguay – Szaúd-Arábia (1 – 0) 2 – 0 4 pont (én a 4 pontot kevésnek tartom ugyan is eltaláltam Uruguay győz, és az ellenfél nem rúg gólt. az igaz, hogy a végeredmény (1-0) lett, és én (2-0) tippeltem! szerintem itt több pontot kellett volna kapjak! köszönöm.

  1. Üdv! Elolvastad a szabályzatot? Ott pontosan le van ìrva miért 4 pontot kaptál

   1. Szia Zefi!

    Idézet a játékszabályból:
    “• Ha a nyertes csapat mellett az egyik csapat rúgott góljainak számát is eltalálod, akkor azért 4 pontot kapsz.”

    3 pont a nyertesért és 1 pont az egyik csapat rúgott góljainak számáért=4 pont.

    Üdv
    Zoli

   2. Tisztelt Bíróság!
    Én pedig vigasz pontot követelek a német meccs miatt, sőt, ha a következőt is bebukjuk, akkor +10 pont méltányossági bónuszt. Nem érdekel a szabályzat, szerintem nekem ez jár.
    Üdv.

 22. Az év tippje ( Lengyel – Szenegál )

  hatti 3 – 11 3

  Nyilván elírta, de érted 😀

 23. Megfejtettem, hogy mit jelent az, amikor a gambiai vagy salvadori játékvezető a játékosok felé fordulva egy téglalapot rajzol a levegőbe a két kezével: ‘Ekkora lapos tévét kérek, és befújom a tizit.’

 24. Szia Zoli! Mikor kerul a sved_del_korea meccsel frissitesre az eredmenytabla? Vegre teli talalatom van?

  1. Szia!
   Most frissítettem.
   Üdv
   Zoli

 25. Embörök! Kicsit sok az 1:0 ( vagy 0:1 )….:D 😛

  1. (aki most magába van zuhanva)

   Most épp eggyel több mint kellene. Én be is tiltanám az ilyen eredményt. Nem baj. A csapatom megnyeri a hátralévő hat meccsét…

   1. Érik egy 16 közötti német – brazil.

 26. Sziasztok!

  Mikortól lehet a második csoportkörre tippelni?

  Zsolt

  1. Szia!
   Épp most teszem elérhetővé.
   Üdv
   Zoli

 27. Szia!
  Miért nem tudok a mai meccseknél bónuszt jelölni?

  1. Szia!
   Hány bónuszt szeretnél egy csoportkörre? 🙂
   A Horvát-Nigéria meccsre tettél már ebben a csoportkörben.

   Üdv
   Zoli

 28. Zoli,
  A ‘Világbajnokság (2018-as foci-vb)’ elkezdte magát beleszámolni a 2017/18-as szezon ‘Összesített ranglista’ táblába, azonban a ‘Teljes ranglista’ linkre kattanva ez nem látszik, ott nem számolja magát bele. Nekem nem gond, bár kicsit konfúz, gondoltam szólok. Ha szándékos, akkor akár a ‘Helyezéseid’ ‘Események’ főoldali táblán is megjelenhetne pl. a méltán mellőzött ‘Amerikai foci’ sor helyett a foci VB…
  Üdv.

  1. Szia!
   Nem szándékos, ezt nem vettem észre.
   Javítottam.
   Köszi
   Zoli

 29. Most már látom,hogy a mérkőzések kezdetéig lehet tippelni.

 30. Szia Zoli!
  A VB mérkőzések tippelési ideje:aznapi első mérkőzés vagy a mérkőzések kezdése a hetáridő?

  1. Szia!

   Minden meccsre a kezdési időpontig lehet tippelni.
   Üdv
   Zoli

 31. 1-0 a javadra. Köszönöm az együttérző hozzászólásokat, nincs idő a búslakodásra, kezdődik a vb. A következő szezonra javasolnék némi változtatást a pontozásban. A legfontosabb, eltörölném a bónuszt. Ennek a kezelése rettentően sok macerával jár. A telitalálatot több ponttal jutalmaznám. A nemzetisport oldalán van a labdarúgó világbajnoksághoz egy letölthető szurkolói szoftver, melyben szerepel egy tippjáték is. Gondolatébresztésként leírom, hogy mire hány pont jár. Telitalálat 10 pont, gólkülönbség eltalálása 6 pont, mérkőzés kimenetelének eltalálása 4 pont, az egyik csapat góljainak eltalálása 3 pont, összes szerzett gól számának eltalálása 2 pont, gólkülönbség eltalálása fordított irányban 1 pont. Nem azt javaslom, hogy egy az egyben vegyük át, de vannak benne jó, újító gondolatok, például az összes szerzett gól számának eltalálása. Köszönöm én is Zolinak a lelkes munkáját, kitartást kívánok a következő idényre, és sikeres tippelgetést mindenkinek a vébére. Hozzátenném még, hogy hajrá magyarok, hollandok, olaszok! Talán legközelebb.

  1. Rengeteg pontszerzési variáció lehetséges, több hobby website ( app/szoftver ) is kínál játékot különböző pontrendszerrel. Itt ezzel a lehetőségekkel játszunk, erre lőttük be az szürkét. Ez nálam messze nem jelenti azt, h eltolom az újítást/újításokat, és persze azt sem jelenti, h Zoli helyenként nem nyúlhatna bele, mint ahogy ezt nem egyszer már megtette hol saját hatáskörben, hol szavazás alapján.
   Lényeg, nálam ez a jelenlegi megfelel úgy ahogy van.

   1. ufodani,
    Teljesen egyetértek. Rengeteg tippelési lehetőség van, mindenki megtalálhatja a magának leginkább tetszőt. Én végre megszoktam, megtanultam az itteni rendszert és megfelel. Egyébként az “összes szerzett gól számának eltalálása ” után pontot kapni szerintem értelmetlen, nincs ‘sportértéke’. Pl. valaki 5:1-et tippel és 3:3 lesz az eredmény. Nem ugyanaz a ‘sportsejtése’ a kimenetelről, lottó szagú a dolog. Másrészt: A tegnapi meccset elnézve én is hiányolom a cseheket, hollandokat, olaszokat, osztrákokat. Bezzeg ott vannak a banánhéjz.CENSORED. és tevehajcs.CENSORED. csapatok. Egy VB-n tényleg a legjobbaknak kéne ott lenni, ez nem demkr.CENSORED. kérdése. Szerintem….

    1. Mondjuk azt felvehetné Zoli, hogy aszongya pölö, ha a
     Bedobások száma – szögletek = vagy nem a mérkőzésen átkúszó viszonylag halkan bégető bárányfelhők számával.
     Teli : +100p
     +/-10 : 25p
     És fontos természetesen, h kizárólagosan a rendes játékidő számít.

     ( bekkelek no offense 🙂 )

 32. Sziasztok!
  Én is gratulálok a győzteseknek, helyezetteknek. Különösen ferike52-nek, stílszerűen 1-

  1. Bekk Elek or bekkelek!

   Tutira fogadtam volna (1-0),h. Te sem hagyod sor nélkül az egygólos tippjeimet!
   Köszönöm a gratulációdat és őszintén viszont.
   Én is legyek stílszerű: ezt elbekkelted!

   Üdv. f52

 33. Sziasztok,vb-tippmixen hol találom a bónuszleírást?

  1. Szia!
   A bónuszok leírásában zárójelben, megcsillagozva lehetett látni.
   Viszont ezeken változtatok, és ugyanazok a pontok fognak vonatkozni a VB meccseire, mint a többi bajnokság mérkőzéseire..
   •Ha eltaláltad a kiválasztott mérkőzés végeredményét, akkor arra +7 pontot kapsz.
   •Ha csak a győztest találtad el, akkor arra +4 pontot kapsz.
   •Ha döntetlent tippeltél, és az eredmény is döntetlen, de nem telitalálat, akkor az is +4 pontot ér.

   Üdv
   Zoli

   1. Szia Zoli!

    A játékszabályzat szerint a VB-n 7 bónusz lehetőség áll majd rendelkezésre,viszont bronzmeccs is lesz,tehát a kérdésem,hogy 3.helyre nem él a bónusz opció,csak a döntőre?

    Köszi előre is!

    1. Szia!
     Na ezt nem is tudtam, hogy lesz bronzmeccs.
     Amennyiben így lesz, akkor lehet választani, hogy a bronzmeccsre vagy a döntőre teszitek-e a bónuszt.

     Köszi
     Zoli

 34. Sziasztok
  Én is szeretnėk gratulálni a bajnokságok elsō helyezettjeinek! S külön Ferike52 összetett elsō helyėhez, mert akárhogy nėzzük azėrt kell ehez tudás. Bekkeleket ėn is úgy gondoltam nem lehet legyōzni az ėven,
  mėg is megtörtėnt de azėrt nagy grt neki is ės mėg mind azoknak akik egėsz ėven kitartóan tippelgetnek. A szoros közėpmezōny is ádáz harcot vívott ennek tanuja voltam s így az àltalam nagyra becsült Axis kollegánkat magunk mögött tartottuk 🙂 Zolinak pedig csak a lagjobbakat kívánom (azt hiszem mindannyiunk nevėben) mert sikerült lėtrehoznia valamit ami több tucat embert összkovácsol. Jó nyaralást mindenkinek!

  1. Köszönöm az elismerő bizalmas belémvetést. Remélem jövőre hasonló értékeléssel viszonozhatom. A VB-n pedig kard ki kard! (Mindegy kik játszák a döntőt, csak mindkét csapat zászlainak színei legyenek ugyanazok de más sorrendben és fekvésben s a trikolorban ne legyen fehér és kék.)

 35. Szia Zoli!

  A kérdésedre utólag válaszolva az azeri F1-es versenyre mobilon adtam le a tippem,és a tippelek menüpontban azért nem tudtam módosítani,mert a helyezéseknél látható kis fekete ikont egyáltalán nem nyitotta le,ezért kénytelen voltam a tippek leadásán keresztül elküldeni,de a legutóbbi 2 versenyen már nem volt ilyen gond szerencsére.

 36. Gratulálok a nyerteseknek! Sok köszönet Zolinak a kitartó és remek munkához!!! (Reméljük még sokáig).?

 37. Gratulálok a nyerteseknek,és Zolinak köszönöm a sok munkát!

 38. Gratulálok, elismerésem a szezon bajnokainak:
  Zelko, ferike52, Jimy82, Fairko59, Laszti77, Wipi FC, TICSIZ.

  Köszönet a szorgalmas, türelmes, példamutató -szerintem néhol túlzott- toleranciával végzett munkáért _Tippeldmeg.hu_ Zolinak. Továbbá: élveztem a társalgást ufodani, coulti, TICSIZ, sporttársakkal (is).
  Kicsi pihenő, lehet bekészíteni a stratégiai készleteket szikvízből és cabernet sauvignonból, s kezdődik a világbajnokság. Ott esélyetek annyi lesz, mint árnyékotok délben…

  Üdv.

 39. Gratulálok minden dobogós helyezettenek.
  Bekkelek sajnálom, hogy nem sikerült az összetettet behúznod.
  Ferike52-nek bejöttek az 1-0ás tippjei. Ezzel csak az a gondom, hogy jövőre a többség ilyen tippeket fog adni.

  Üdv,

  1. TICSIZ,
   ezt nem is figyeltem. Egygólos tippek domináltak? Tőlem nem kell tartani, nem vinne rá a szívem. Talán az olasz meccseknél? Mellesleg: Néhány fordulón keresztül kipróbáltam, hogy kizárólag az oddsokra hagyatkozom. Katasztrófa lett a vége. Kizárólag ez a magyarázat a 44. helyemre. 🙂

  2. Mintha csak én tippeltem volna alkalmanként 1-0-ás eredményeket! Gondtalan jövőd érdekében
   le kellene tiltatnod az 1-0-ás és valamennyi egygólos (2-1,3-2,4-3 stb.) tippeket.
   Mit szólnának ehhez a mérkőzésekre tippelő sporik és mérkőző csapatok? Csak mosolyog mindenki!
   Mert úgy tippelünk, ahogy a csapatoknak kellene játszani! Nem mindig sikerül!
   Figyelem, megérzés, szerencse és még egy kis szerencse!
   Ez csak játék és szórakozás!
   Mindenkinek további jó tippelést és még jobb szórakozást!
   Üdv.: F52

   1. Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmemet “Ez csak játék és szórakozás!”
    Semmi olyat nem írtam, hogy le kellene tiltani az egygólos tippeket. Honnan vetted?
    Természetesen mindenki olyan tippeket ad le amit akar.

    Gratulálok az összetettben elért első helyezésedhez.

    Üdv,

    1. TICSIZ,
     Te egy úr vagy. Grál lovag, toleráns, pozitívan pacifista, ilyesmi. Egy ‘csúsztatásra’ ilyen higgadtan reagálni. Ha lenne itt fairplay díj, nálam megkapnád.

    2. T!
     Soraid szerint és az én olvasatomban az volt a gondod,h. a jövőben a többség egygólos tippeket fog leadni!
     Csakis a gondtalan jövőd érdekében javasoltam az egygólos tippek letiltását!!
     Köszönöm a személyes gratulációt, jó pihit és a béke legyen Veled!
     Üdv: f52

 40. Gratula minden győztesnek, ferike52-nek külön is.
  bekkeleknek egy részvéttávirat postázva 🙂
  Zoli boss a karmester, köszi a melót 🙂

  Na majd a VB-on…:)

   1. >`{$ß@%

    #tájékozóggyámán
    Németo és Marokkó egyszerre/egy időben/ugyanott. Jóó. Soha ne mond, h soha és különben is van még durván másfél 7 a szabálymódosításhoz.
    Az oddsos tippekhez. Kis butus: elég kevés esélyed volt ahhoz, h pl a MANUTD – Lúzerpool góltippjeidre beírd, h vagy H 1.75 vagy D 2.05 vagy V 2.35. máskor kérdezz itt a fórumon!

    %@ß$}`<

    Most, h jól leoltottalak, lenne egy javaslatom/kérdésem Zolihoz és mindenkihez és ez már komoly.
    + ponttért, nem sokért, mondjuk 5-7, megtippelnénk előre, h ki lesz a végső győztes.

    1. Teljesen világos a mondandód, bár a nagy béta betűnek még keresem a helyét az eszmeiségben.

    2. A vėgsō gyōztes tippek szerintem jó ötlet, ės kezdettōl lehetne nyílvános 🙂

  1. Külön gratulához külön köszönet dukál!
   Üdv.és tisztelettel: F52

 41. T. A Világbajnoki mérkőzésre leadott tippek nem jelennek meg a tippjeim oldalon ! /selejtező tippek, eredmények látszódnak /

  1. Szia!
   Köszi, javítva lett.
   Üdv
   Zoli

Vélemény, hozzászólás?

mystat Tippeldmeg.hu © 2013 - Készítette: Szabó Zoltán  |   Regisztráltak száma: 2730 Kapcsolat Tippek leadása      | Emlékeztető      |

tippeldmeg.hu ®